Over Ons

Welkom! Het idee van een lokaal platform groeide uit de ambitie om de plaatselijke producent en handelaar te ondersteunen en beter bekend te maken bij de inwoners van onze gemeente(s).  Campagnes van “Koop lokaal” en #winkelhieren spelen ook verder in op deze behoefte. Door dichtbij te kopen, dragen we bij aan onze eigen lokale economie en het is nog eens beter voor het milieu ook. De opdracht van Pla’ lokal is dan ook het aanbieden van een divers en betaalbaar aanbod. Corona heeft echter roet in het eten gegooid, en de platform-opstart neemt veel langer dan voorzien.
Hopelijk kan er binnenkort toch opgestart worden. Er zal met thuislevering en een wekelijks afhaalmoment gewerkt worden. Later meer hierover.
Momenteel stel ik de webshop ter beschikking voor een goed doel. Het Cajetaliaans thuisfeest hoopt wat centen op te brengen ten voordele van de ouderraad en de  basisschool in Perk, Sint Cajetanus. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd om je producten ook via Pla’lokal aan te bieden, stuur me dan een berichtje of bel me voor een kennismaking. Je vindt de gegevens bij contact. Alvast veel plezier bij het winkelen! 
Michel.

Pla'lokal

Op ons platform lokaal aankopen kan je steevast rekenen op een uitgebreide selectie van kwaliteitsartikelen van onze lokale producenten en zelfstandigen. Ook speciale producten van wat verder kan je hier binnenkort terugvinden.

Lokaal

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Lage prijs

De lokale producent bepaalt op Pla'lokal zelf zijn prijs. Het platform werkt bewust met erg kleine vergoedingen.

Verbinding

Pla'lokal staat ook voor verbinding, "begankenis"; we willen de bewoners uit de gemeentes meer bij elkaar krijgen -zodra het kan natuurlijk.

Ook het milieu heeft je nodig.

Circulaire economie, lokaal aankopen, korte keten; je kan eenvoudig bijdragen aan een betere leefomgeving.

Webshop laten maken door KMO-Shops-Logo-Wit-XS - Copyright © 2024 - Pla' lokal

18+?

Pla’lokal

U moet 18+ zijn om deze website te bezoeken. Gelieve uw leeftijd te verifiëren

Ben je ouder dan 18 jaar?